Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  کورش محمدی معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه چابهار  گفت : مردم از رفتن به حاشیه رودخانه‌ها و دریا خودداری کرده و لنج ها و قایق ها به داخل حوضچه‌های امن هدایت شوند تا شاهد کمترین خسارت باشیم.

محمدی گفت: براساس گزارش اداره کل هواشناسی سامانه بارشی با وزش بادهای نسبتا شدید و بارش ها در جنوب سیستان و بلوچستان آغاز شده و این سامانه تا چند روز آینده نیز فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با اشاره به اینکه این سامانه با افزایش ارتفاع موج، رگبار و رعد و برق در بعضی از مناطق و بارش سنگین همراه است.

وی گفت: از شهروندان درخواست می شود از تردد در مسیر و اطراف رودخانه‌ها و سواحل و انجام هر گونه فعالیت تفریحی در نوار ساحلی پرهیز کنند.

وی  گفت: صیادان از انجام فعالیت های دریایی خودداری و تورها و لوازم صیادی خود را نیز جمع آوری کنند.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه چابهار با اشاره به موارد کنترلی و نظارتی در هنگام توفان، باران و سیل در بنادر صیادی سیستان وبلوچستان،  گفت: مدیر هر یک از بنادر صیادی مسوول هرگونه اقدام هنگام وقوع حادثه بوده و با برعهده گرفتن فرماندهی عملیات به نحو احسن موارد را به صیادان گوشزد کنند.

محمدی گفت: در مواقع اعلام خطر سطح قرمز و اضطرار از سوی مسوولان ذیربط، تمامی عوامل مدیریتی بندر باید در محل کار خود حضور داشته باشند و در شناورها نیز حضور ناخدا، موتوریست و چند ملوان الزامی است.

وی بر آماده نگهداشتن موتور اصلی و موتور برق شناور، اطمینان از عملکرد پمپ های تخلیه آب شناور و بندر، افزایش تعداد ضربه گیرهای اطراف شناور، آماده بکار داشتن جلیقه و حلقه های نجات، ذخیره آب و غذا و کمک های اولیه پزشکی به مقدار نیاز چند روز، کاهش تعداد شناورهای بنادر پر ازدهام و استفاده از بنادر مجاور دارای ظرفیت بعلت جلوگیری از عدم برخورد شناورها به یکدیگر، بررسی تاسیسات بندر از نظر داشتن استحکام کافی و در صورت تردید در استقامت سازه، برچیدن و برداشتن آن، تمیز کاری کانالهای تاسیسات و کانالهای دفع آبهای سطحی روی اسکله و تخلیه سپتیک تانکهای فاضلاب، اطمینان از استحکام طنابهای مهار شناور و اطمینان از عملکرد سیستم‌های ارتباطی از جمله بیسیم و موبایل جهت اطلاع رسانی را تاکید کرد.

وی گفت: جلسه کمیته مدیریت بحران شیلات استان سیستان و بلوچستان در پی هشدار دریایی سطح نارنجی صادره از سوی اداره کل هواشناسی استان و مدیریت بحران استان با حضور معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان برگزار شده و حوزه شیلات در حال آماده باش است.

به گفته محمدرضا سالاری فنودی رییس اداره هواشناسی چابهار در۱۲ساعت گذشته در شهر چابهار ۱۰۶ میلیمتر، کنارک ۵۰، فرودگاه کنارک ۲۰، باهوکلات یک، پلان ۱۲، طیس ۷۹، نگور ۲۶، کمبل سلیمان ۲۷، عورکی۱۲، زرآباد۲ و نیم، کهیر ۹ و مومان ۹ میلمتر باران باریده است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانداری چابهار شناورهای صیادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۲۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی گریوانی عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی و مجری طرح پژوهشی کاوشگر خلیج فارس در نشست خبری که به مناسبت روز ملی خلیج فارس در این پژوهشگاه برگزار شد با اشاره به آخرین ماموریت کشتی اقیانوس پیما گفت: تاکنون عمق ۷۰۰ متری در دریای خزر مورد مطالعه قرار گرفته بود.

وی با بیان اینکه برای این منظور لازم بود از دستگاهی بهره ببریم که قیمت بالایی داشت و تهیه آن از کشورهای خارجی دشوار بود، گفت:از این رو اقدام به ساخت تجهیزی کردیم که توسط محققان پژوهشگاه به نتیجه رسید و عمیق ترین ماموریت بین 2هزارو 500 تا 3 هزار متری با موفقیت انجام شد.

گریوانی با بیان اینکه این دستگاه با پنج درصد هزینه‌ نمونه وارداتی ساخته شد، گفت: با استفاده از این دستگاه در عمیق‌ترین عمق در ۶۵ مایلی ساحل ایران حفاری انجام شد. از جاسک حدود ۶۵ مایل به سمت عمان بخش عمیق حفاری کردیم.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی افزود: بیش از ۵۰ نقطه از عمق‌های ۵۰۰، ۶۰۰ متر شروع کردیم و در عمیق‌ترین عمق ۲۱۲۳ متر حفاری انجام دادیم. نمونه‌های گرفته شده  در آزمایشگاه‌های شیمی، زمین شناسی و ... در حال مطالعه است.

وی گفت: کار دیگری که در قالب این مطالعه انجام شد و از جنبه‌های علمی و حتی دفاعی با ارزش است مشخصات ستون آب است که چه مشخصات فیزیکی و شیمیایی دارد. از مدل سازی‌های مختلف استفاده می‌شود، در تعیین چرخه‌های آب مدل تعیین کننده است. در دریای عمان لایه‌هایی از آب وجود دارد که از قطب جنوب در مقیاس جناحی می‌آیند و منابع باارزش غذایی همراه خود دارند.

گریوانی افزود: دریای عمان برای ما بکر است و در عمق‌های ۷۰۰، ۸۰۰ متر بررسی ستون آب داشتیم؟ در ۱۹۵۰ و تعداد زیادی نقطه اطلاعات با ارزشی را مانند، دما، شوری و ... جمع آوری کردیم که مانند مغزه‌ها از جنبه‌های مختلف روی آنها کار‌های تحقیقاتی انجام شده است.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی درباره زمان استخراج داده‌ها گفت: داده‌ها وجود دارد و استفاده‌های اولیه می‌شود و این قابلیت وجود دارد تا سال‌ها از این داده‌ها در موضوعات مختلف استفاده شود. به طور مثال اگر پارسال در این محدوده دیتابرداری شده دو، سه سال بعد با یک تامین اعتبار دیتابرداری انجام شود و بررسی و مشاهده این تغییرات از لحاظ علمی باارزش است. 

وی گفت: مغزه گیری معمولا صحت سنجی است و ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی را به صورت پیوسته از سطح آب تا پایین‌ترین نقطه‌ای که دستگاه‌ها می‌روند اندازه گیری می‌کنند بنابراین در این موضوع صحت سنجی موضوعیت ندارد. در دریای عمان کسی مغزه‌ای نگرفته که صحت سنجی شود، اما ممکن است نزدیک ساحل کسی چیزی گرفته باشد ولی در عمق دو هزار متری مغزه گیری مسبوق به سابقه نبوده که صحت سنجی شود.

مجری طرح پژوهشی کاوشگر خلیج فارس درباره بازه زمانی مغزه گیری گفت: پروسه مقدمات عملیات مغزه گیری یک ماه طول کشید و قبل از تعطیلات عید شروع شد و تیم تحقیقاتی ما تعطیلات عید را شناور بودیم. از ۲۵ اسفند وارد شناور شدیم و ۱۸ فروردین کار را تمام کردیم.

وی علت انجام عملیات در این زمان را استفاده بهینه از شناور عنوان کرد و گفت: دریای عمان باد‌های موسمی دارد که پدیده مانسون را موجب می‌شود که این پدیده در اردیبهشت ماه شروع می‌شود و عملیات دریایی در آن زمان امکان پذیر نیست. برای اینکه به این شرایط برخورد نکنیم مجبور شدیم در تعطیلات نوروز بیس تایم داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در کیش/ تردد تمامی شناورهای سبک ممنوع شد
  • وزش تندباد‌های لحظه‌ای و ممنوعیت تردد شناور‌ها در کیش، ۱۲ اردیبهشت
  • پسرفت دریای خزر مشکل بنادر مازندران
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی
  • آتش سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار
  • آتش‌سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار/ یک نفر فوت کرد
  • آتش‌ سوزی ۲ فروند لنج در چابهار؛ یک نفر فوت کرد
  • آتش سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار | فوت یک نفر و خسارت سنگین مالی به صیادان
  • آتش‌سوزی در لنج صیادی چابهار